Navegació de classe estàndard Gen5W
Referència

Precaucions de seguretat

Notacions utilitzades en aquest manual d’usuari

El símbol del llamp amb la punta de fletxa dins d’un triangle equilàter es mostra per avisar l’usuari de la presència de voltatge perillós sense aïllar a l’interior del producte que pot ser de prou magnitud per constituir un risc de descàrrega elèctrica.

El signe d’exclamació dins d’un triangle equilàter es mostra per avisar l’usuari de la presència d’instruccions importants de funcionament i manteniment (reparació) entre els documents que inclou l’aparell.

Feu servir el vehicle sempre de manera segura. No us distragueu al vehicle mentre conduïu i estigueu sempre ben atents a les condicions de conducció. No canvieu la configuració ni altres funcions. Aparqueu de manera segura i legal abans d’intentar fer aquestes operacions. Per tal de garantir la seguretat, algunes funcions es desactiven si el fre d’estacionament no està posat.

Per reduir el risc de descàrrega elèctrica, no retireu la coberta o la tapa posterior del producte. No hi ha cap peça útil per a l’usuari a dintre. Poseu-vos en contacte amb personal de servei qualificat per a les tasques de manteniment.

Per reduir el risc d’incendi o de descàrrega elèctrica, no exposeu aquest producte al degoteig o les esquitxades d’aigua, pluja o humitat.

Quan conduïu el vehicle, assegureu-vos de mantenir el volum de la unitat prou baix per poder sentir els sons exteriors.

No el deixeu caure i eviteu sempre els impactes forts.

El conductor no ha de mirar el monitor mentre condueix. Si el conductor mira el monitor mentre condueix, es pot distreure i provocar un accident.

AVÍS:
 • No feu servir el telèfon mòbil mentre conduïu. Heu de parar a un lloc segur per utilitzar el telèfon mòbil.

 • L’ús de la ràdio de navegació no relleva el conductor de les seves responsabilitats. Sempre s’ha d’acatar el codi de circulació. Consulteu sempre la situació actual del trànsit.

 • Les regulacions de trànsit aplicables i la situació del trànsit actual sempre prevalen contra les indicacions emeses pel sistema de navegació en cas de contradicció.

 • Per motius de seguretat del trànsit, utilitzeu els menús del sistema de navegació només abans d’iniciar un viatge o quan el vehicle sigui immòbil.

 • En determinades zones, carrers de direcció única i prohibicions d’entrada (per exemple, zones de vianants), el sistema de navegació avisarà el conductor. Presteu especial atenció a aquest tipus de casos.

 • El sistema de navegació no té en compte la seguretat relativa de les rutes suggerides: Les carreteres bloquejades, les zones d’obres, les restriccions d’altura o de pes, les condicions meteorològiques o del trànsit, o altres influències que afecten la seguretat de la ruta o el temps de viatge no es tenen en compte pel que fa a les rutes suggerides. Seguiu el vostre propi criteri per determinar si les rutes suggerides són idònies.

 • El límit legal vigent de velocitat del trànsit sempre té prioritat sobre els valors desats en les dades. No és possible assegurar que els valors de velocitat del sistema de navegació sempre coincidiran amb els de la normativa de trànsit vigent en cada situació.

 • No confieu exclusivament en el sistema de navegació quan intenteu localitzar un servei d’emergència (hospital, bombers, etc.). No es pot garantir que tots els serveis d’emergència disponibles a prop es desin a la base de dades. Feu servir el vostre propi criteri i les vostres capacitats per obtenir ajuda en aquestes situacions.

PRECAUCIÓ:
 • No mantingueu el sistema de navegació engegat amb el motor parat. Si ho feu, podeu descarregar la bateria del vehicle. Quan utilitzeu el sistema de navegació, mantingueu sempre el motor en marxa.

 • No desmunteu ni modifiqueu aquest sistema. Si ho feu, podríeu provocar accidents, incendis o descàrregues elèctriques.

 • Algunes províncies o estats poden tenir lleis que limitin l’ús de pantalles de vídeo mentre es condueix. Utilitzeu el sistema només on sigui legal fer-ho.